15:48




ÅH, ser framimot i morgon. Får besök av Nicke och Gina på dagen också=) Kul.
Sen på Torsdag åker jag med dom till bästis i hassela;D Sen i helgen äre fest med bästa Anna:)

Finns inte ord till hur mycket jag älskar dig gumman:)


Inspo


TÄNK och vakna upp till ett sånt här underbart kök! Eller, att få laga lyxmiddag till vännerna?:) Får gåshud bara av tanken.





sovrummen är ju sjuuuukt söta. Skulle vilja plocka lite från bägge och göra något eget:)



Vitt = kärlek








Säng från Boom:)


Väntar & Längtar.




MY BEST FRIEND.

Vaknade av att herr pomm-pomm kom stångandes och la sin mage på mitt ansikte. Så det var bara att kliva upp och koka torsk:) Kaffet är klart och jag är på kanon humör. Kan vara föratt min bästa vän kommer och hälsar på nån timma!:D
Elin Elin Elin, som jag har saknat dig!



Sen får jag se vad kvällen har att erbjuda:)


Här kommer det.







Min vänskap är tammefan ingen jävla svängdörr du kan komma och gå genom när det behagar. Kan inte förklara i ord riktigt. Är SÅ jävla trött, jag får fan ont i huvudet när jag tänker på dig! Riktigt ont får jag. Vill spy på dig..får jag?
Känns så jävla skönt att Elin kommer i morgon nån timma. Behöver känna äkta vänskap!
Så, nu säger jag tack och hej! Din jävla förlorare.


,.



Drömmer mig bort.



Onsdag va?



PANG PANG`OJ SORRY!

Börjar med uppdatering om fasadbygget,
Jag VET att jag tjatar och gnäller om den här jävla fasaden och arbetarna. SÅ idag får dom en klapp på axeln från mig. Allvarligt, visst..dom slet sönder golvet på balkongen..och kanske nåt märke på en möbel. Men so what? haha. Dom är duktiga OCH jävligt roliga att lyssna på. (Deras samtal...är så mycket roligare att lyssna på än oss tjejer..faktiskt)
Så klapp-klapp på axeln.

Hur som..så ska jag tvätta massa nu, och städa..och försöka locka fram katterna..som blir livrädd när byggarna håller på. Huga, inte lätt. I morgon är det torsdag och jag har väldigt roliga saker inplanerat:)


13:50





LAX MIDDAG.

Dom senaste veckorna har jag varit så otroligt sugen på lax! Har lagat det MINST 2 dagar i veckan. Nya favvomaten kanske? På Lördag kommer en av mina bästa vänner på besök med dotra sin:) Funderade på lax då istället, men det va tydligen inget som föll dotra hennes i smaken. SÅ hon ska få köttfärssås och pasta (hennes favvo). HOPPAS det går ner;)
Lite uppdatering om fasadbygget då! Kom hem förut och såg till min fasa att balkongen är förstörd!? balkongen va ju det enda dom INTE skulle röra. Så nu ser det riktigt fult ut och det svider mer än någonsin i mina ögon!! MEN jag försöker tänka att det KOMMER bli fint.....om sisådär 6 långa månader.uuuuuek.
(såg desutom grannens katt komma gåendes på ställningen utanför, haha såg lustigt ut)



Lyssna på ditt hjärta.



Det kommer dagar då du varken vet ut eller in. Det kommer dagar då du känner att "fan, kommer inte mitt liv bli bättre än såhär?" Det kommer dagar då du gråter och vill skrika ut och känner att du inte kommer överäns med dig själv.
Glöm då inte bort att sätta dig ner och fundera, vad kan jag göra föratt förbättra mitt liv? Ta det lugnt, för det kommer ett tecken, jag lovar. Jag har varit med om det. På livets väg möter man folk som man kan lära sig saker av, och saker som dom lär sig utan att lära känna mig. Sjukt men sant.

Jag är så enormt glad för allt stöd jag fått av mina närmsta vänner. Jag hade inte klarat dethär själv. För det ha varit kämpigt. Tack föratt jag kan ringa er om jag måste prata ut, skrika ut, eller gråta ut. Speciellt ni, Anna och Elin.  Jag älskar er så det finns inte ord till att beskriva det...


-weheartit.com-


12:44




LOVELY DAY!

Sitter och hör när dom sista dropparna kluckar ner i kaffebryggen. Hoppas för allt i världen att det inte ska smaka som skit. VARFÖR har det börjat göra det? pinsamt , man vill inte bjuda någon på kaffe ju. "Nä hos My får ni inge kaffe, någonsin!!!"
Tvätten är klar, städningen är klar..what to do? känns som att jag bara vill sitta av tiden så jag kan fara till mamma och äta:p Sen ut på äventyr.

Imorgon ska jag och Anna ha så jäkla roligt!:) som vanligt.


08:50


Uppe med tuppen!
Några vvs snubbar ska komma förbi nu på morgonen och kika nå rör. Då MÅSTE jag vara vaken, för jag litar verkligen inte på hantverkare. Dom är snikiga=p
Så här sitter jag med mitt morgonkaffe, sov bättre än någonsin i natt:) Me so happy!
Idag ska jag ta till vara på dagen, även fast det kommer börja spöregna. Är på så sjukt bra humör så jag bryr mig inte;D







.









Känner mig helt fylld av ny energi sedan jag var hos mamma och pappa. Dom är riktiga änglar:)
Nu toklängtar jag till helgen, av många anledningar! Älskar att ha saker att se framimot. Anna hjärtat kommer hem också:)







.



Onsdag idag då:)
 Ska fixa lite saker här hemma, sen bort på middag hos mamma och pappa. Sen kanske jag hinner med en kaffe med Emelie också, hoppas jag på.

hejs

10:41




jnkil



Right Where You Want Me To Be.

Tisdag idag, Ledig är man och vad ska jag göra? Jo tvätta, och städa. Helst skulle jag vilja lägga mig i badet med en ansiktsmask och kanske slinga håret lite. MEN så blir det inte..innan helgen iaf. Håller tummarna att Anna kommer hem i helgen. Då blir det vin och surr:) Vi var ju faktiskt inte ut förra helgen=p



23:44




YOUNG AND HOPELESS



Ikväll lägger jag mig med en enda tanke i huvudet, Gör det som känns bäst för DIG MY. Jag måste tänka på mig själv någon gång. Sätta mig själv först, för en gångs skull! Jag åker bort till mina föräldrar i morgon och myser någon timma. var längesedan jag träffade dom nu♥



Jag är lycklig, jag är glad, jag är mig själv.


09:35



KÄNSLOMÄSSIGT HANDIKAPPAD.

Jag sov som en prinsessa i natt. Jag älskar när regnet smattrar på fönstret, blir avslappnad på något skönt vis.
Även fast jag har börjat fått världens dåligaste hy, världens hosta..så känner jag mig så glad!:)
vaknade vid halv 8, klev upp och kokade kafffe som inte smakar som skit denna gång;), och myser i soffan. Tillomed katterna sover fortfarande, KAN bero på att dom levde rövare i natt! Såg att min vackra fågelbur låg återigen på golvet..dumma Findue pomm-pomm som inte förstår att han är stor..

Nu ska jag fortsätta med tvätten, och städa undan ifall jag får finbesök;)


12:19




NÄR JAG DRÖMMER MIG BORT.

Fan vilken morgon! Har hostat så mycket att allt har möblerat om sig inne i kroppen. Kokade kaffe och fick det till att smaka som skit..hatar när det blir så! haha:) menmen, ska sätta igång med tvätten nu, tack och lov för min tvättmaskin. Hade inte orkat springa till någon tvättstuga nu. Sen att det luktar så otroligt gott i hela lägenheten medans jag tvättar är väl bara ett plus?

Jag mår iaf skit bra och är gladare nu än på väldigt länge:) Så nu vet ni det!


13:55




TRY HONESTY.


22:00



MYS ♥

Idag har jag haft en mysdag i Birsta med Elin. För första gången någonsin kom jag hem utan något. Haha.
Men jag njöt av mitt sällskap, fick prata av mig, och fick några bra råd. sen om jag kommer göra det..är en annan sak.
Vi for sedan hem till mig och drack massa kaffe, och fick tillökning av världens bästa kusin vitamin:)
En riktigt bra dag!


Spartacus Blood and Sand.

är en serie som jag har börjat kika på. Ögongodis säger jag bara! haha.


09:39




NÄR KAOSET HAR LAGT SIG.

I natt sov jag bättre än vad jag gjort på en månad..SÅ underbart! Dom senaste veckorna har känslorna bara spelat mig ett spratt, superglad, pirrig, ledsen, nervös. Men nu har kaoset lagt sig och jag kan äntligen andas ut. Kan säga att jag aldrig har varit med om något liknande. Nästan skrämande. Hemskt att inte veta vem man är..


När jag blir stressad eller nervös måste jag pyssla med något..flytta på något..
så jag passade på att sätta dit nya lister..vita snygga:) alltså inte som är på bilden..




..och om en timma ca, är Elin här! SOM JAG SKA KRAMA OM HENNE:) herregud va jag ha saknat henne. När allt känns som svårast är det så skönt att ha henne vid min sida. Vi ska ha en mysdag, shopping, kaffe och skvaller. Vi har ju inte setts på över en månad, så mycket har hänt. Dåligt och bra.


...YOU HAD ME @ HELLO...


10:37




VIT MÅNAD

Nu
var det ett tag sedan jag skrev..igen. Men det är så mycket som händer så jag har inte tid. Tredje helgen irad som jag och Anna var ut på äventyr, denna gång slutade kvällen inge bra alls för min del..inget jag vill skriva om här. Så nu funderar jag starkt på att inte dricka på en månad..bara stanna hemma och slappa gärnet:) Får väl se.

I morgon kommer min bästaste Elin på besök, SOM jag har saknat henne! Min finafina vän:)


Jag lever:)




Hade en fantastisk valborg. Eller..ah, den slutade bra iaf..om man säger så:)
tänker dock inte lägga ut några bilder för vi tog inga, tur är väl det. haha. Har haft mycket att göra dom senaste dagarna..Anna kommer hem idag, kanske!=) lycklig My.